Persoonlijke coaching

Het realiseren van je persoonlijke doelen.

Velen lopen wel eens vast in hun leven of werk. Het gevolg is vaak dat de toekomst troebel wordt en de energie wegebt.

Mensen raken de grip kwijt op hun passie en uitdaging, evenals het vertrouwen in hun persoonlijk kompas.

Ik zie het als mijn missie om alle twijfel om te buigen in overtuigingskracht.

Op basis van individuele maatwerktrajecten maak ik samen met je de balans op van alles wat achter je ligt. Privé, maar ook werkgerelateerd.

Ik laat je met andere ogen kijken naar jezelf, je verleden en naar de waardevolle tijd die voor je ligt. De toekomst die we samen vormgeven, zodat jij die straks zelfstandig in uitvoering kan brengen.

 

 

Zakelijke coaching

Richting geven aan je zakelijke ambities.

Met mijn bedrijfskundige achtergrond help ik je als strategiespecialist en/of ondernemerscoach.

Ik begeleid je bij een breed palet aan vragen, van missie- en visieontwikkeling tot marketingvraagstukken en van HRM-strategie tot concept- en produktontwikkeling.

Wat je vraag ook is: het doel is altijd groeien en waarde toevoegen.

Centraal in mijn aanpak staat bewustzijn creëren. Over de context waarin je werkt, over jouw rol en vooral over jouw drijfveer als professional. Want ik ben ervan overtuigd dat gericht, gelukkig én succesvol ondernemen begint met het herkennen van jouw essentie.

Jouw persoonlijke missie als springplank voor een succesvolle uitvoering.

 

 

Aanbevelingen Zakelijke Coaching

Marco heeft ons tijdens het formuleren van onze visie en missie de juiste kant op gestuurd. Tijdens gesprekken gaf hij ons nieuwe inzichten en waar nodig de juiste sturing. Daarnaast werden er praktische tools aangereikt om zo in enkele weken de rode draad van ons bedrijf helder te formuleren. Marco is prettig in de omgang en ik kan daarom hem iedereen aanraden.

Sjoerd Overeem, oktober 2022

Ik heb je ervaren als een zeer toegankelijk, empathisch en sympathiek persoon. Confronterend, op een veilige manier, soms, wanneer de situatie dit ook toeliet, met de nodige humor. Je bent scherp in je waarnemingen en geeft die in het moment ook terug. Dit doe je onderzoekend op een prettige manier.

Max

Marco is zowel persoonlijk als zakelijk erg betrokken geweest bij mij als ondernemer. Zijn kennis en ervaring hebben mij enorm geholpen en de inzicht die hij heeft in mij als persoon die zijn lovenswaardig. Hij heeft geholpen structuur te brengen in mijn onderneming en daarbij mij vaak tot meer doelgericht te denken en te handelen te stimuleren. Hij heeft me Tools gegeven die ik nog steeds gebruik in mijn dagelijks leven.

Sjaak

Marco is een fijne vent die hard werkt om je verder te helpen. Dit doet hij op een oprechte en mensgerichte manier. Zacht voor jou maar concreet naar de feiten. Doelstellingen van de coachingsessies blijven de leidraad en worden getoetst waar nodig ten einde resultaten te halen. Marco is gepassioneerd coach.

Manja Janssen, juli 2022

Door zijn open houding voelde ik me tijdens de kennismaking gelijk op mijn gemak. Elke bijeenkomst was bij wijze van spreken een feest. Zijn enthousiasme, je too de point krijgen, een hoeveelheid aan ervaring welke hij met je deelt, zorgt dat ik steeds met nog meer energie de deur uit ging, nam. Zijn heldere uitleg en rust zorgen ervoor dat het als gesneden koek tot je binnenkomt.

Een samenwerkingstraject met Marco gun ik elke startende ondernemer.  Ook een doorgewinterde ondernemer heeft baat bij Marco. Al is het alleen maar om je weer op het juiste pad te krijgen of je creativiteit los te maken.

Leon

Marco stelt vragen die anderen niet vragen. Hij gaf mij daarmee een spiegel om helder en duidelijk te zijn in wat ik bedoel, duidelijker te zijn.

Zijn vragen galmen na, ver na een ontmoeting, waardoor ik als gecoachte diepere in zichten kreeg die mijn ondernemerspad verder vormden.

..

Wat mij het meeste bijblijft uit het traject dat ik met Marco heb gedaan, zijn enkele voor mij heel essentiële vragen die hij heeft gesteld. Vragen die naast stof tot nadenken vooral hebben gezorgd voor meer richting en structuur in mijn werk als zzp-er. Dank je wel hiervoor Marco.

Margreeth

Contact

Ben je op zoek naar helderheid en richting bij je persoonlijke of zakelijke vraagstukken?

Ik ben benieuwd naar jouw verhaal. En hopelijk ben jij nieuwsgierig naar mijn versie hiervan.

 

Neem contact op via telefoon, e-mail of whatsapp. 

marco@missieinuitvoering.nl

+31 (0) 6 - 48 79 27 40

 

×